Can't access a website HELP PLEASE

Everytime I go to a particular website today it comes up with a whole lot of gobbledegook and this...."Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off"."

Does this mean I have to do something?

geek_medic, Oct 15, 2:08 pm

aaah that site...

geek_0800xford, Oct 15, 2:09 pm

National Bank site!!!

geek_medic, Oct 15, 2:14 pm

geek_0800xford, Oct 15, 2:15 pm

This site?: http://www.nationalbank.co.nz/ Or are you trying to login to internet banking? The login page seems fine to me also? If at any time a site doesn't work for you, check here first: http://downforeveryoneorjustme.com/

geek_lostdude, Oct 15, 2:18 pm

that was a FAST fix!

geek_0800xford, Oct 15, 2:19 pm

Hmm.WOrking now.Had asked others if they could get onto it and they could, so figured it was something with my stupid PC. Must've been worng.But thanks anyway.

geek_medic, Oct 15, 2:23 pm

no, it didn't work for me either. then it was fixed. 2:15 it didn't work 2:18 it did work

geek_0800xford, Oct 15, 2:24 pm